Bestsellery
Krem do mycia twarzy 50 ml
Krem do mycia twarzy 50 ml
51,00 zł
tuba
Tonik odświeżający na dzień i na noc 100 ml
Tonik odświeżający na dzień i na noc 100 ml
87,00 zł
butelka szklana
Tonik regulujący na dzień i na noc 100 ml
Tonik regulujący na dzień i na noc 100 ml
91,00 zł
butelka szklana
Mleczko do demakijażu 145 ml
Mleczko do demakijażu 145 ml
85,00 zł
butelka szklana
Emulsja nawilżająca na dzień 100 ml
Emulsja nawilżająca na dzień 100 ml
147,00 zł
butelka szklana
Olejek do twarzy  na dzień 30 ml
Olejek do twarzy na dzień 30 ml
94,00 zł
butelka szklana
Maseczka oczyszczająca 10 g
Maseczka oczyszczająca 10 g
12,00 zł
saszetka
Krem do mycia twarzy 10 ml
Krem do mycia twarzy 10 ml
9,00 zł
tuba
Krem z melisy na dzień 30 ml
Krem z melisy na dzień 30 ml
87,00 zł
tuba
Nawilżający krem pod oczy 12,5 ml
Nawilżający krem pod oczy 12,5 ml
107,00 zł
tuba
Olejek do twarzy na dzień 5 ml
Olejek do twarzy na dzień 5 ml
16,00 zł
butelka szklana
Regenerujący krem na dzień 40 ml
Regenerujący krem na dzień 40 ml
192,00 zł
tuba
Polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawią z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r. poz. 2135 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - informacyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres: info@dr.hauschka.pl bądź telefonicznie pod numerem: +48 (22) 751 36 88.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl